Vught, Oranjepad 4

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
  • Inhoud totaal: 648 m3
  • Woonoppervlakte: 163 m2
  • Perceelsgrootte: 325 m2
  • Bouwjaar: 2017

Het perfecte familiehuis, gelegen op een toplocatie in het prachtige Stadhouderspark op zeer korte afstand van ‘s-Hertogenbosch en omringd door groen, voldoet aan alle woonwensen; een duurzame uitgebouwde halfvrijstaande woning met zonnepanelen, energielabel A+, een zonnige en ruime tuin en een garage. En met de extra grote tuin, de tuinkamer én de garage onderscheidt dit huis zich van de andere huizen in de directe omgeving.

In totaal zijn er vijf slaapkamers, twee badkamers en de riante woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een fantastische tuinkamer. Voor de rijders van een elektrische auto is er een laadpaal (ter overname) en op alle verdiepingen ligt een eiken parketvloer, deels met vloerverwarming. Als u deze woning ziet, bent u op slag verliefd…

Het Parkbos is een jonge wijk gebouwd op het voormalige terrein van de Frederik Hendrikkazerne. Hier zijn vele oude bomen behouden, die de sfeer van deze populaire wijk bepalen. Het Oranjepad is autovrij en hiermee een fijne plek waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. Scholen en sportfaciliteiten zijn op korte loopafstand.

De indeling is als volgt:
Via het autovrije pad en de voortuin loopt u naar de entree van dit fantastische familiehuis. In de hal ziet u een stijlvolle parketvloer, fijn stucwerk en mooie binnendeuren. Aan de rechterzijde, naast de meterkast, bevindt zich de toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De parketvloer met vloerverwarming, die ook in de woonkamer en keuken ligt, is in februari 2024 opnieuw in de olie gezet. De tuingerichte woonkamer is een sfeervolle leefruimte, die in open verbinding met de keuken staat. Met een totale oppervlakte van circa 55 m² heeft u de beschikking over een leefruimte van formaat. Grote ramen aan drie zijden zorgen voor veel lichtinval en een optimale verbinding met het vele groen, in eigen tuin en de omgeving. Onder de trap is een praktische trapkast. Openslaande deuren verbinden de woonkamer met de lichte tuinkamer met een glazen schuifwand aan twee zijden, een glazen dak en een hardhouten vloer. Dit is een zeer geliefde ruimte van de bewoners, waar binnen en buiten optimaal verbonden zijn. Deze ruimte is voorzien van een buitenkraan, twee heaters, verlichting en elektrapunten. Het uitzicht naar de tuin en de parkachtige omgeving met hoge bomen is van ongekende schoonheid. In de keuken ziet u een groot kook-/spoeleiland en een grote kastenwand met koffiecorner, uitgevoerd in een mooie kleurstelling. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi-oven. Kasten en lades aan twee kanten van het eiland bieden veel bergruimte, net als de planken en lades rondom de koffiecorner.

Eerste verdieping:
Aan de overloop grenzen drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde. Deze kamers zijn beiden ingericht als sfeervolle kinderkamer, waarvan een qua ruimte ook als tweepersoonskamer ingericht kan worden. De slaapkamer aan de voorzijde, met speels schuin dakvlak, is in gebruik als werk-/logeerkamer. In alle slaapkamers en op de overloop ligt een houten parketvloer, de wanden zijn gestuct en de plafonds zijn uitgevoerd met spuitwerk. De ruim opgezette, lichte badkamer heeft een goede indeling en de wanden zijn, net als de vloer, geheel betegeld. Onder de grijze vloertegels ligt vloerverwarming en het plafond is gestuct. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, inloopdouche, wandcloset, designradiator en een dubbel wastafelmeubel met spiegelkast.

Tweede verdieping:
Dat dit een perfect huis is voor een gezin, bewijst de tweede verdieping. Aan de overloop grenzen twee slaapkamers, waarmee het totaal op vijf komt. Boven de trap is een handige bergvliering en de wanden zijn, net als de plafonds, gestuct. De slaapkamer aan de achterzijde, met een mooie dakkapel en een op maat gemaakte kastenwand, is ingericht als master bedroom. Het uitzicht vanuit deze kamer is prachtig, met vele bomen in een bosrijke omgeving. Aan de voorzijde is een leuke kinderkamer met een op maat gemaakte kastenwand en een Velux dakraam met screen. In beide slaapkamers ligt, net als op de overloop, een houten parketvloer. In de badkamer ziet u grotendeels betegelde wanden en een dakraam dat voor veel lichtinval zorgt. De ruimte is optimaal ingedeeld met een inloopdouche, wandcloset, designradiator en een wastafelmeubel. Uit het zicht, maar wel aanwezig, zijn de HR-ketel (Intergas), de omvormer van de zonnepanelen (2019) en de unit van de mechanische ventilatie (Duco).

Garage / berging:
Aan de voorzijde grenst de woning aan een autovrij pad, aan de achterzijde bevindt zich een ruime garage op eigen terrein. Met een oppervlakte van ruim 18 m² is er voldoende ruimte voor een auto, de (kinder)fietsen en andere eigendommen. Deze garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort, geïsoleerde spouwmuren en een voorgelegen parkeerplaats met laadpaal welke ter overname wordt aangeboden. Via een poort vanuit de tuin bereikt u de weg met parkeergelegenheid, ook voor bezoek.

De tuin
De voortuin is strak en fraai aangelegd met sierbestrating, groenblijvende beplanting en een beukenhaag. Aan de linkerzijde is een eigen achterom met poort, waarna u naar de zij- en achtertuin loopt. In de zijtuin ziet u mooi aangelegde borders met gevarieerde beplanting en de achtertuin is deels omsloten door een beukenhaag en een met Hedera begroeid hekwerk. Het gazon in de tuin is recent aangelegd en de prachtige, grote eikenboom heeft een beschermde status. Deze boom is, zoals de kinderen ons hebben verteld, de perfecte schommelboom!

Wonen op een gewilde plek in Vught Noord
De woning staat op een zeer rustige plek in Vught Noord op korte afstand van de Vughtse Heide, recreatieplas 'De IJzeren Man' en vele sportfaciliteiten. Ook de gezellige centra van zowel Vught als 's-Hertogenbosch zijn met de fiets snel bereikbaar. De basisschool is nog geen 5 minuten lopen en via de brug over het kanaal bereikt u de Vughtse Gement waar u kunt fietsen en hardlopen. Vught heeft een uitstekend voorzieningenniveau en een fantastische ligging op maar 15 minuten van hartje centrum ’s-Hertogenbosch. Brainport Eindhoven ligt op 25 minuten en Amsterdam Zuid is in circa 1 uur rijden te bereiken. Het NS-station van 's-Hertogenbosch ligt op 10 minuten fietsen, waarbij iedere 10 minuten een trein naar Amsterdam gaat. Niet voor niets behoort Vught volgens het weekblad Elsevier dan ook tot de top van de beste Brabantse gemeenten.

Uw contactpersoon
Sandra van Doggenaar
T: 073 6573444
E: contact@denhollander.com

NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF