beoordeling klanten

Taxatie en waardebepaling

Hebt u een woningtaxatie nodig voor het verkrijgen of oversluiten van uw hypotheek, of om een andere (financiële) reden? Laat dan altijd een officiële NWWI-taxatie maken, die zeker geaccepteerd zal worden door alle financiële instituties. Onze beëdigde taxateur verzorgt dit graag voor u .

DEN HOLLANDER VASTGOED IS AANGESLOTEN BIJ HET NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut – afgekort NWWI – is een onafhankelijk landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. NWWI werkt alleen met taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs passen dezelfde controleerbare taxatiemethode toe. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

EEN PROFESSIONELE WAARDEBEPALING 

Misschien hebt u – als verkoper of koper - niet meteen een officiële taxatie nodig, maar wenst u simpelweg een realistische en objectieve waardebepaling van uw huis. In dat geval komen we graag op afspraak bij u langs om uw woning te bekijken. Daarbij presenteren we meteen een overzicht van gerealiseerde prijzen bij recente woningtransacties in uw eigen buurt. Op basis van al deze gegevens maken we een grondige analyse met een gedegen cijfermatige onderbouwing van ons waarde-advies. Deze waardebepaling is geheel gratis

INZICHT IN DE WAARDE VAN UW WONING? 

Of u nu een gratis realistische waardebepaling wenst of een officiële NWWI-taxatie, neem vooral contact met ons op. Ons team begeleidt u deskundig en persoonlijk, met als motto: “Wij helpen u zoals wij zelf geholpen willen worden.”

 

 

 

 

 
NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF