Vught, Versterplein 5

VERKOCHT
  • Inhoud totaal: 653 m3
  • Woonoppervlakte: 171 m2
  • Perceelsgrootte: 332 m2
  • Bouwjaar: 1935

Deze woning heeft alles wat je maar kan wensen; een juweel van een jaren ’30 woning, het geheel in uitstekende staat met energielabel C, alle ruimtes die je zou willen, een apart kantoor met badkamer, een garage, een fijne, onder architectuur aangelegde, familietuin, gelegen op een kindvriendelijke toplocatie en op één minuut lopen van het NS-station waardoor je zo op de trein naar Eindhoven of Amsterdam stapt.

De woning in het kort… Aan de straatzijde bevindt zich een ruime zitkamer met erker, terwijl aan de tuinzijde een geheel separate leefkeuken te vinden is en een lichte tuinkamer. Daar tussenin zit een knusse werk- of speelhoek met vast designbureau. De twee verdiepingen herbergen maar liefst vier slaapkamers, twee badkamers en een ruime inloopkast. Achter in de tuin staat een bijgebouw met niet alleen een garage, maar ook een compleet kantoor voorzien van eigen sanitair inclusief douche en toilet.

Het is een absolute must-see voor wie op zoek is naar een uniek (t)huis vol mogelijkheden! Deze woning vormt een perfecte match voor gezinnen, flexwerkers of diegenen met een thuiskantoor, en is ook een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een woning met mogelijkheden voor eventueel een bed and breakfast of mantelzorg.

Laten we een rondgang maken.

Bij thuiskomst zet je je fiets achter de poort en onder de houten luifel en gaat naar binnen via de bijkeuken met garderobe en aansluitingen voor de wasapparatuur (of via de voordeur uiteraard). Dan door de corridor met toiletruimte naar de verrassend ruime eetkeuken met alle mogelijke inbouwapparatuur, daterend van een grote renovatie in 2016. Veel laden, indrukwekkend vijfpits Smeg fornuis met oven, bijpassende afzuigkap, ingebouwde magnetron en ingebouwde koel-vriescombinatie. Dit alles met een zee aan werkoppervlak, waardoor er volop mogelijkheden zijn voor enthousiaste culinaire liefhebbers, die zeker ook de fraaie wijn-/provisiekelder zullen waarderen.

Om in de woonkamer te komen ga je terug door de corridor. Het is duidelijk dat aan de voorkant van de woning rust heerst. Je komt eerst langs het ‘ICT-café’, een lange tafel met ruimte voor drie computers. De woonkamer met erker en schuifdeuren naar de tuinkamer is dé plek om samen televisie te kijken, muziek te luisteren, goede gesprekken te voeren of een spelletje te doen… het voelt gewoon knus!

Zowel de tuinkamer als de eetkeuken hebben dubbele deuren naar de tuin. Bij de tuinkamer kom je uit op een beschut terras terwijl de keuken echt de tuin inkijkt. De buitenruimte is ontworpen onder architectuur van Studio Fortuin en makkelijk te onderhouden, met diverse terrassen, grind, gras, enkele (in de avond aangelichte) bomen voor sfeer en schaduw en een ingegraven trampoline. Kijk voor een zomerse tuinimpressie vooral eens op de website van Studio Fortuin: https://www.studiofortuin.nl/2023/08/17/gezinstuin-bij-jaren-30-woning/

Achter in de tuin staat het al genoemde bijgebouw met garage (met auto en fiets via achterom bereikbaar) en kantoorruimte met eigen sanitair. Dit veelzijdige bijgebouw kan mogelijk dienen als een relaxte chillruimte, een gastvrije B&B, een handige mantelzorgruimte of een praktijkruimte.

Kijken we naar de twee verdiepingen dan valt vooral op dat de vier slaapkamers allemaal aangenaam licht zijn, mede door de grote ramen. De zolderkamer heeft bovendien een grappige vide met ruimte voor opslag of een bed voor logeetjes. De twee badkamers, waarvan een met ligbad, zijn voorzien van fraai sanitair en hoogwaardige materialen.

De woning is uitstekend onderhouden en neutraal gedecoreerd, en daarmee instapklaar. Er zijn nog diverse mooie details, zoals glas-in-loodramen en mooie granieten planchettes naast de authentieke schuifdeuren naar de tuinkamer. Om nog maar niet te spreken van de robuuste houten vloer in de woonkamer, de sierlijsten aan de strak gestucte plafonds en de hoge plinten.

Wat je níet ziet maar waar je wel van geniet, is de techniek. De woning is voorzien van veel moderne snufjes. Natuurlijk vloerverwarming ter plaatse van de woonkamer, corridor en woonkeuken, maar ook heel veel stopcontacten en aansluitingen voor TV en internet door de gehele woning. Verder is er een op afstand bedienbaar alarmsysteem, camerabewaking, via een app te bedienen Philips Hue-lampen, glasvezelkabel en zestien zonnepanelen van circa anderhalf jaar oud. Daar heb je dus nog vele jaren plezier en rendement van. Ook heel praktisch: er is maar één sleutel benodigd voor alle sloten!

Wat we nog graag benadrukken, is de uitzonderlijk praktische ligging van dit huis. Ruim zicht achter en voor, waar een plein met kinderspeeltuin is. Vanuit je luie stoel hou je de op het plein spelende kinderen in de gaten.

Het is een gezellig familiebuurtje, waar mensen elkaar kennen en kinderen samen (buiten)spelen. Ieder jaar in september is er een buurtfeest op het plein. Dit alles op honderd meter van het station (superhandig voor snelle tripjes naar Den Bosch en Eindhoven) en de Albert Heijn binnen twee minuten lopen. Vught zelf is sowieso een goede plek om te wonen, met heel veel activiteiten, goede scholen en een rijk verenigingsleven. Bovendien gelegen nabij de A2 en N65 met uitstekende verbindingen met de Randstad, Eindhoven en Tilburg/Breda, en binnen 15 minuten fietsen van het bruisende centrum van Den Bosch.

Bezichtigen? Een dergelijke complete en hartstikke leuke woning op een geweldige plek komt niet elke dag beschikbaar. Neem dus snel contact op.

Uw contactpersoon
Sandra van Doggenaar
T: 073 6573444
E: contact@denhollander.com

NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF